Boots on the ground
agio legal logotype white

Op zoek naar zakelijk juridisch advies? Agio Legal is een dynamisch, klantgericht advocatenkantoor. We bieden creatieve, innovatieve, bedrijfsgerichte, betrouwbare, efficiënte en pragmatische juridische oplossingen.

De zakenwereld zit vol risico’s en kansen. Voor welke juridische uitdagingen u ook staat of welke juridische vragen u ook heeft, wij kunnen u helpen. Wat verwacht u in dit opzicht van een advocaat?

WIJ LUISTEREN NAAR ONZE CLIËNTEN

Wij luisteren “actief” naar onze cliënten, wat betekent dat wij niet alleen getrouw rapporteren wat onze cliënten of hun zakenpartners tijdens een vergadering hebben gezegd, maar dat wij hun juridische of zakelijke problemen echt willen begrijpen door de juiste vragen te stellen en ons actief te engageren. Boots on the ground.

WIJ BEGRIJPEN UW BUSINESS
Wij willen niet alleen uw advocaat zijn, maar eerder een juridische partner die oprecht geïnteresseerd is in uw groei en succes. Samen onderzoeken we uw doelstellingen en leren we geleidelijk uw bedrijf kennen, dankzij onze diepgaande kennis van veel verschillende sectoren. Wij begrijpen uw behoeften en uw gevoel van urgentie. En verdiepen ons graag volledig in onze zaken. Boots on the ground.

WE HEBBEN ERVARING, EXPERTISE EN SECTORKENNIS
Bij Agio Legal hebben we een team van zeer ervaren en gespecialiseerde advocaten die in de loop der jaren een diepgaande expertise hebben opgebouwd in hun rechtsgebied en in een aantal specifieke sectoren en bedrijfstakken. Samen bestrijken we alle gebieden van het ondernemingsrecht. Zodra we uw juridische behoeften begrijpen, stellen we het meest geschikte team samen om aan uw eisen te voldoen en het best mogelijke resultaat te behalen. Boots on the ground.

WIJ BIEDEN CREATIEVE EN INNOVATIEVE JURIDISCHE OPLOSSINGEN
Wij zijn ondernemend en commercieel ingesteld. Daardoor begrijpen en waarderen wij de unieke waarde die onze cliënten bieden. Zo zijn wij in staat om juridische strategieën  te ontwikkelen en te implementeren die de erkenning en het financiële succes garanderen dat onze cliënten verdienen. Dankzij onze expertise creëren wij een omgeving waarin onze cliënten hun verwachtingen kunnen overtreffen.

Om de best mogelijke resultaten voor onze cliënten te behalen, ontwikkelen wij innovatieve benaderingen en creatieve juridische oplossingen. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste juridische ontwikkelingen en markttrends. Elk project wordt door ons 360 graden benaderd. We maken gebruik van de kracht van meerdere perspectieven en bekijken een zakelijk of juridisch probleem vanuit elke mogelijke juridische invalshoek. Boots on the ground.

Door onze samenwerking met onze Agio business partners hebben wij toegang tot professionals met commerciële, financiële en wetenschappelijke ervaring die de juridische oplossing die wij onze cliënten kunnen bieden, verrijkt.

WIJ BIEDEN DUIDELIJK, PRAGMATISCH, TIJDIG EN BEDRIJFSGERICHT JURIDISCH ADVIES
Wij geven onze cliënten altijd duidelijk en eerlijk juridisch advies, met duidelijke richtlijnen en gedegen argumenten, in een taal die onze cliënten kunnen begrijpen.

Zo bieden wij onze cliënten pragmatische, commerciële en bedrijfsgerichte oplossingen voor de juridische uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Wij zijn er trots op dat wij zeer snel reageren. Boots on the ground.

WIJ ZIJN GEPASSIONEERD OVER ONS WERK
“De enige manier om goed werk te leveren is door te houden van wat je doet” (Steve Jobs).

Wij hebben een echte passie voor de wet en voor ons beroep. En dus zetten wij ons oprecht in om de best mogelijke resultaten voor onze cliënten te behalen en wij willen voortdurend leren en verbeteren.

Wij zijn vriendelijk, ruimdenkend en informeel, en bouwen graag nauwe relaties op met onze cliënten. Boots on the ground.

WIJ GEVEN U TOEGANG TOT ONZE NATIONALE EN INTERNATIONALE NETWERKEN
Dankzij ons partnerschap met onze Agio business partners kunnen wij u multidisciplinaire oplossingen bieden. Waar nodig werken we ook samen en overleggen we met andere gespecialiseerde advocatenkantoren en consultants om het best mogelijke resultaat voor onze cliënten te bereiken.

Wij hebben ook een uitgebreid netwerk van internationale advocatenkantoren – zowel big law als boutique – waarmee wij nauw samenwerken om efficiënt en transparant grensoverschrijdend juridisch advies te verstrekken aan buitenlandse bedrijven in België en Belgische bedrijven in het buitenland. Aangezien wij geen exclusieve banden hebben, kunnen wij u helpen om het beste advocatenkantoor te kiezen. Onze advocaten reizen regelmatig om ons netwerk te onderhouden en uit te breiden. Boots on the ground.

juridisch advies