Boots on the ground
agio capital logotype white

Zakelijke diensten

We willen allemaal ons bedrijf uitbreiden en doen groeien.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kan je internationaal groeien als buitenlandse markten moeilijk toegankelijk zijn of als de toetredingsdrempel vrij hoog is? Hoe vind je betrouwbare partners in het buitenland zonder al te veel uitdagingen en risico’s? Omdat we op verschillende markten actief zijn, is dit waar we kunnen helpen met onze zakelijke diensten.

Contacteer ons nu voor:

  • Partners identificeren en zoeken voor licentieovereenkomsten of joint ventures – Sommige bedrijven hebben vaak geweldige technologieën die over de hele wereld kunnen worden toegepast. Het uit-licentiëren ervan of het opzetten van joint ventures in verschillende en vaak verafgelegen markten is dan vaak de beste oplossing. Met onze zakelijke diensten maken we het waar. Wij koppelen jou aan de juiste partner en creëren een win-winsituatie. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je de beste deal of licentievergoeding krijgt. We kunnen zelfs investeerders vinden om je activiteiten in het buitenland te financieren.
  • Maak je groeistrategie operationeel – We zijn niet alleen financieel onderlegd, we hebben ook zelf bedrijven van allerlei omvang gerund en beheerd. We begrijpen dus de uitdagingen bij het vertalen van een strategie naar echte operationele resultaten. Met onze zakelijke diensten kunnen we je helpen bij het runnen van je activiteiten. We geven het juiste advies over hoe je dingen in de praktijk moet aanpakken.
  • Helpen om je in contact te brengen met de juiste partners en competentieaanbieders om je bedrijf te runnen – Wanneer je je bedrijf uitbreidt, moet je voorzichtig door onbekende wateren navigeren. De wetgeving verschilt van land tot land. In sommige markten worden intellectuele eigendomsrechten ook op verschillende manieren beschermd. Het registreren van je product kan ook een uitdaging zijn. Omdat we in verschillende markten aanwezig zijn, kunnen we je in contact brengen met de juiste partner om je probleem op te lossen.
  • Bedrijven helpen om wereldwijd uit te breiden – De wereld verandert snel en er is niet één oplossing die voor iedereen past. We zijn gevestigd in België, maar we zijn aanwezig en hebben onze voeten op de grond in verschillende markten over de hele wereld, met name in het Midden-Oosten en China. Met onze zakelijke diensten kunnen we je helpen om de juiste strategie en partners te vinden zodat je wereldwijd kunt uitbreiden.