Boots on the ground
agio capital logotype white

Het zakelijk advies dat uw onderneming nodig heeft vindt u bij Agio Capital.

Onze klanten durven dromen. Kapitaal ophalen voor een snelgroeiende scale-up, het identificeren van het juiste bedrijf om over te nemen, internationaal succesvol groeien of een koper vinden voor een aandeelhouder die wenst uit te stappen? Met onze diepe industrie expertise staan we elke dag klaar om die dromen waar te maken. Met ons zakelijk advies op maat maken we het waar.

Het zakelijk advies dat uw onderneming nodig heeft

We zijn internationaal met een lokale aanwezigheid. Met onze eigen mensen en een sterk netwerk in verschillende regio’s in de wereld weten we wat er ter plaatste echt gebeurt. Boots on the ground. Met ons hoofdkantoor in België, kantoren in Shanghai en Hongkong en een extra hub in de VS bestrijken we de belangrijkste wereldmarkten. Zo zijn we goed gepositioneerd om onze cliënten effectief bij te staan met het juiste zakelijk advies op maat. We begeleiden u bij regionale en internationale transacties.

 

Agio Capital - zakelijk advies op maat van uw bedrijf

 

Net als onze klanten zijn wij ondernemers. Bovendien hebben we allemaal operationele ervaring en gaan we uitdagende projecten niet uit de weg. We weten dat het benutten van het echte potentieel slim maar praktisch bedrijfskundig en financieel zakelijk advies vereist. Onze financiële diensten omvatten het aantrekken van kapitaal (eigen vermogen en leningen), herstructureringen en fusies & overnames. Onze zakelijke diensten richten zich op strategische partnerschappen, joint ventures, in- en uitgaande licenties of het opzetten van nieuwe bedrijven.

 

Wij geloven in samenwerking en netwerken. Daarom hebben we ons eigen netwerk opgebouwd, steen voor steen en stap voor stap.

In dit tijdperk van digitalisering is dealmaking nog steeds mensenwerk. Als we onze klanten helpen om de juiste investeerder of partner te vinden, moeten we elkaar in de ogen kijken, een goed gevoel over elkaar krijgen en samen beslissen of we er al dan niet voor gaan. Dit vereist een hoge mate van persoonlijke relaties, goede inzichten en een hoge mate van vertrouwen. En laat het duidelijk zijn dat we hier heel goed in zijn.

Uw succes is ons succes, dus onze mensen zullen er alles aan doen om van elk project een succes te maken. Geen compromissen, alleen maximaliseren.

 

Contacteer ons nu