Boots on the ground
agio capital logotype white

Financiële Diensten

De meeste bedrijven worden geconfronteerd met complexe kwesties zoals financiering, omgaan met externe investeerders of je bedrijf willen verkopen.

Geen van deze zaken zijn dagelijkse kost. Veel mensen zullen slechts één keer in hun leven met deze zaken geconfronteerd worden. Vragen als “Waar vind ik investeerders?” of “Voor welke prijs kan ik mijn bedrijf verkopen?”, zijn niet eenvoudig te beantwoorden. Daarom heb je een specialist zoals wij nodig. Agio loodst je van begin tot eind door de complexe wereld van financiën. Dat is de kracht van onze financiële diensten.

Contacteer ons nu voor:

  • Kapitaal ophalen voor snelgroeiende scale-ups – Je bedrijf groeit snel en dat is geweldig! Maar nu heb je kapitaal nodig om deze groei te ondersteunen. Het identificeren van en praten met de juiste investeerders kan echter een ontmoedigende taak zijn, terwijl het proces zelf veel tijd in beslag neemt. Wij hebben een groot internationaal netwerk van durfkapitaalfondsen en strategische investeerders. Zo kunnen we de fondsenwerving optimaliseren en heel efficiënt de juiste investeerders vinden die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf. Met onze financiële diensten zorgen we immers voor de juiste invulling.
  • Hulp bij het vinden van een koper voor aandeelhouders die op zoek zijn naar een exit – Wil je met pensioen of wilt je jouw bedrijf verkopen? Maar weet je niet zeker wie geïnteresseerd zou kunnen zijn, of wat de juiste prijs zou moeten zijn? Wij begrijpen dit probleem heel goed. Omdat we voortdurend met investeerders en bedrijven praten, weten we ook wie geïnteresseerd zou kunnen zijn in jouw bedrijf. En dankzij onze uitgebreide ervaring zorgen we ervoor dat je de beste prijs voor je bedrijf krijgt.
  • Zoek het juiste overnamedoelwit en sluit de deal – Misschien ben je een gevestigd bedrijf en wil je een bedrijf overnemen om sneller te groeien. Of misschien sta je als ervaren manager te popelen om jezelf in te kopen in een bedrijf. In beide gevallen zijn we er zeker van dat we je kunnen matchen met het juiste doelwit. We ondersteunen je ook bij de due diligence omdat we meestal weten waar de skeletten in de kast zitten. En als er externe investeerders nodig zijn om een deel van de financiële behoeften op te lossen om de overname rond te krijgen, hebben we een lange lijst met potentiële investeerders.
  • Haal de druk van de fondsenwerving af – Lopen de zaken niet zo soepel als gehoopt? Geloof ons, je bent niet de enige. Wij weten maar al te goed dat geld inzamelen of financiering vinden een vervelend en zenuwslopend proces is. Vaak gaat het gepaard met veel druk en slapeloze nachten. Wij pakken deze problemen aan met onze financiële diensten. Dit doen we door op maat gemaakte en indien nodig creatieve oplossingen te vinden om de toekomst veilig te stellen.