Ontdek de Investeringskansen van Polen en de Heropbouw van Oekraïne

AGIO Legal

U bent van harte uitgenodigd voor ons exclusieve Agio event over de investeringsmogelijkheden in Polen (met name in de immosector), en de huidige en toekomstige opportuniteiten betreffende de heropbouw van Oekraïne.

 

Datum en Tijd: Vanaf 15:00 (welkomsreceptie) en 16:00 (inhoudelijk deel) uur op woensdag 27 maart 2024

Locatie: Agio Legal, Bist 47, 2180 Ekeren

 

Ons Agio-event biedt een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op opportuniteiten in Polen, een economie die blijft floreren. Met een gunstig investeringsklimaat en met meer dan 130 miljard euro aan subsidies van de EU in het vooruitzicht, zijn er talloze mogelijkheden voor verdere investeringen. We focussen ook op de heropbouw van Oekraïne en de kansen die daarbij nu al te vinden zijn. Onze sprekers, experts uit Polen en Oekraïne, alsook vertegenwoordigers van lokale overheden, zullen u van waardevolle inzichten voorzien.

Hoe wordt de heropbouw van Oekraïne voorbereid? Hoe werkt de handel met Oekraïne? Welke opportuniteiten kan Polen bieden als hub? Hoe ziet het investerings- en fiscaal klimaat eruit in Polen? De antwoorden op deze en andere vragen bieden wij u graag samen met onze experts aan!

Dit kosteloze event biedt niet alleen een inhoudelijk programma, maar ook een netwerkreceptie achteraf in een aangename setting.

Het event geldt ook als een introductie voor onze Handelsmissie met Vlaamse ondernemers van 22 tot en met 25 april naar Polen (Krakau, Rzeszow en Warschau), georganiseerd in samenwerking met de Belgisch-Poolse Handelskamer en NIECOM. We zullen lokale partners bezoeken, projecten van lokale overheden leren kennen en deelnemen aan  B2B-evenementen, met een sterke focus op de handel en heropbouw van Oekraïne. Wij bezorgen u hierbij graag meer informatie over indien gewenst.

Gelieve uw aanwezigheid zo snel mogelijk, en bij voorkeur vóór 20 maart 2024, te bevestigen per email aan Jan van Loon (jvl@agio.legal). Het aantal plaatsen is beperkt.

Mis deze kans niet om uw investeringshorizon te verbreden!

banner event trade mission (3)