Boots on the ground

Life sciences

Life sciences

We helpen bedrijven in de life sciences sector in deelgebieden zoals geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, biotech, healthtech en clinic trials. Wij hebben bijzondere expertise in fusies en overnames in deze gebieden. Ons multidisciplinair team adviseert ook bij regelgevende vraagstukken, het beschermen of exploiteren van intellectuele eigendom, samenwerkingen inzake R&D, productaansprakelijkheid, openbare aanbestedingen, het naleven van marketing- en privacyregels, fiscale advisering, arbeidsrecht (zoals terbeschikkingstelling van personeel) en bij het opstellen en onderhandelen van complexe overeenkomsten.

We hebben een wereldwijd bereik, maar vooral ongeëvenaarde ervaring met de opkomende Chinese gezondheidszorgsector, een van de meest veelbelovende en dynamische markten ter wereld.

.

Helpen groeien, over grenzen heen

We zijn experts, maar we houden het graag eenvoudig.
Onze sectorspecifieke teams bieden gespecialiseerd, weldoordacht en onderbouwd advies. Onze experten werken aan al onze deals en cases en staan daarbij continu in overleg met u. We zoeken altijd naar een pragmatische oplossing voor uw probleem, in duidelijke taal en zelfs als dit betekent dat we een buitengewone inspanning moeten leveren.