Boots on the ground
Cases
agio case logo dms diagnostic medical systems 20210428134350

“Wij willen een omgekeerde overname doen van een beursgenoteerde onderneming”

WIE IS DE KLANT?

Diagnostic Medical Systems (DMS) is een Frans bedrijf dat zich richt op de medische beeldvormingsindustrie en aanwezig is op alle continenten via een netwerk van nationale distributeurs, dochterondernemingen en joint ventures. Het bedrijf staat genoteerd op de Euronext Growth markt in Parijs (ALDMS).

 

WAT WAS DE UITDAGING VOOR DE KLANT?

DMS wilde een omgekeerde overname (reverse merger) van Asit Biotech, een beursgenoteerde onderneming op de Euronext-beurzen van Brussel en Parijs, terwijl het doelwit zich in een gerechtelijke reorganisatie bevond.

 

WELKE OPLOSSING HEBBEN WE GEBRACHT VOOR DE KLANT?

Steven De Schrijver en zijn team hebben DMS bijgestaan bij de voorbereiding van deze omgekeerde overname. Als onderdeel van deze transactie veranderde Asit Biotech SA haar naam in DMS Imaging SA. Deze transactie maakt deel uit van de strategie van DMS Group om van DMS Imaging een onafhankelijke Europese medische beeldvormingsgroep te maken, een speler in de consolidatie van de markt en een toonaangevende partner van de grootste internationale medtechs.

Agio Legal assisteerde ook bij het opstellen van het prospectus en de notering van de aandelen op Euronext Brussel en Parijs. In december 2022 werden de aandelen uiteindelijk genoteerd aan de Euronext-beurs.