Boots on the ground

Sport & Entertainment 

Sport & Entertainment 

Verschillende vormen van entertainment kennen elk hun eigen unieke juridische aspecten die een gespecialiseerde aanpak vereisen. Wij bieden begeleiding aan zowel creatieve individuen als organisaties in de creatieve sector waaronder de televisie-, animatie- en filmindustrie, live- en mediavermaak, publieke omroepen, online contentproviders, videogame-ontwikkelaars, ontwerpers, en andere spelers binnen deze branche. Wij begeleiden u bij alle mogelijke vragen inzake mediarecht & compliance, reclame, sponsoring, IP, portretrechten, IT, privacy, sociaal recht, alsook arbeidsrechtelijke vragen, alsook fusies, overnames en investeringen in deze sector.

Bij ons vindt u bovendien ook juridische experts die de sportindustrie van binnen en van buiten kennen. Wij begeleiden atleten, sportclubs en federaties bij het onderhandelen van sportcontracten, transfers en sponsorovereenkomsten, de overname en/of reorganisatie van verenigingen (bv. sportclubs) ondernemingen actief in de sportindustrie, het opzetten en commercialiseren van portretrechten (zgn. image rights), fiscale optimalisatie, geschillenbeslechting (bij o.m. het BAS, CAS, FIFA Football Tribunal, enz) en bij straf- en disciplinaire vervolging (bv. doping, matchfixing, enz.). Topfit en met een gezonde dosis aan winnaarsmentaliteit gaan wij samen met u recht op doel af!

 

 

Topfit mét winnaarsmentaliteit

We zijn experts, maar we houden het graag eenvoudig.
Onze sectorspecifieke teams bieden gespecialiseerd, weldoordacht en onderbouwd advies. Onze experten werken aan al onze deals en cases en staan daarbij continu in overleg met u. We zoeken altijd naar een pragmatische oplossing voor uw probleem, in duidelijke taal en zelfs als dit betekent dat we een buitengewone inspanning moeten leveren.