Boots on the ground
agio finance logotype white

24.04.2024
Vyvey & Co
, een toonaangevende leverancier van boekhoudkundige en auditdiensten in België, is verheugd te kunnen aankondigen dat het zich zal aansluiten bij Agio. Dat is een multidisciplinaire groepering van drie business partners: Agio Legal , Agio Capital (corporate finance bedrijfsadvies) en Agio Finance (financieel advies). Samen bieden zij allesomvattende bedrijfsoplossingen aan bedrijven en ondernemers die zaken doen in België.

De deskundigen van Vyvey & Co hebben een ruime en internationale expertise in audit, accountancy, fiscaliteit en andere fiscale diensten voor organisaties, ondernemingen en families met ambities.

Uitgebreide ervaring.  De vennoten en medewerkers van Vyvey & Co hebben een ruime nationale, internationale en sectoriale ervaring in en kennis van:

  • Ondernemers
  • Social-profit & non-profit
  • Internationale ondernemers
  • Private personen

Elke economische unit onderscheidt zich van de andere met een eigen model van zakendoen, eigen doelstellingen & inzichten en met een specifiek boekhoudkundig kader.

 

Financieel advies van Agio

 

Een team van experts, met één aanspreekpunt   Wij bieden u graag een persoonlijke aanpak, met korte communicatielijnen. Daarom heeft u slechts één contactpersoon bij ons kantoor. Deze expert is de meest geschikte persoon voor u. Hij of zij krijgt de ondersteuning van een team van experten voor de concrete uitwerking van uw dossier.  Bij Agio Finance vinden we het belangrijk samen mee te denken en vervolgens beslissingen te nemen zodat wij groei van uw onderneming kunnen stimuleren. Wij willen dus verder gaan dan enkel een balans op te maken en denken met u mee als ondernemer. Zo worden we een echte sparringpartner voor uw bedrijf.