Boots on the ground
agio finance logotype white

Bedrijfsfinanciering

Corporate finance, da’s bedrijfsfinanciering met advies op maat.

Heeft u een eigen bedrijf? Dan is het essentieel om steeds een vinger aan de pols te houden als het gaat om uw financiën. Of u nu in start-up zit, transformatie, groei of internationalisering, wij geven u bedrijfsfinanciering advies op maat. Onze experts stellen een rapport op o.b.v. de financiële beschikbare gegevens in uw onderneming, vereniging of bedrijfseenheid. Onze focus ligt op de beoordeling van de cash-flow.

Contacteer ons nu voor:

Het optimaliseren van uw groepsstructuur

Iedereen werkt in een veranderlijke omgeving met veranderlijke uitdagingen. Daarom raden onze fiscale adviseurs u aan om regelmatig uw groepsstructuur te evalueren. We beoordelen dan vooral de effectiviteit en efficiëntie van de structuur. Onze experts bespreken hoe u uw onmiddellijke én toekomstige opbrengsten stimuleert, rekening houdend met de lokale, Europese en internationale wetgeving. We vertellen u hoe u de transactiekosten voor directe en indirecte belastingen zo laag mogelijk houdt. Zo zorgt u voor de optimale bedrijfsfinanciering voor uw onderneming, vereniging of bedrijfseenheid.

 

Het vinden van de juiste financieringsvorm

Bent u op zoek naar nieuwe vormen van bedrijfsfinanciering van uw activiteiten, initiatieven, businessmodellen of investeringsprojecten? Wij overlopen de mogelijke financieringsvormen, zowel voor bestaande organisaties als start-ups.

Samen met onze bedrijfsfinanciering experts van Agio Capital staan we altijd paraat met financieel advies, ook tijdens gesprekken met mogelijke investeerders of met uw bank staan wij steeds paraat met financieel advies. Wij zitten rond de tafel met alle partijen die een instap in uw project overwegen.