East-West Biopharma Summit: de hoogtepunten

AGIO Capital

Onze Healthcare Director Henk Joos was aanwezig op de East-West Biopharma Summit, waar hij samen met Debra Yu (LianBio), Chris Carpenter (Sofinnova) en Thomas Herget (Merck Group) deelnam aan de Scene Setter paneldiscussie die werd gepresenteerd door Simone Fishburn (BioCentury).

Naast het panel, dat te vinden is op het partnering platform voor geregistreerde deelnemers, nam Henk ook deel aan de podcast van BioCentury.

De populaire podcast “BioCentury This Week” gaat op pad naar de East-West Biopharma Summit met speciale gasten die samen met podcasthost Jeff Cranmer de hoogtepunten van de dag bespreken.

Nu de biofarmaceutische bedrijven in China hun eerste “biotechwinter” beleven, moeten ze hun portfolio actief beheren en projecten stoppen die niet aan de verwachtingen van hun investeerders voldoen, aldus Henk Joos, general manager van Agio Capital, in BioCentury This Week. Op een speciale East-West Summit-editie van de podcast bespraken Joos en oprichter en CEO van Immune-Onc Therapeutics, Charlene Liao, het prioriteren van pijplijnen en andere overlevingstactieken voor bedrijven in de huidige moeilijke financieringsomgeving.

Klik hier om de podcast te beluisteren.