Kapitaalwerving voor snelgroeiende ondernemingen

AGIO Capital

eTheRNA is een mRNA-bedrijf in een klinische fase in de Europese gezondheidszorg. Het bedrijf heeft mRNA-technologie ontdekkings- en ontwikkelingscapaciteiten met een volledig platform van geïntegreerde capaciteiten, inclusief eigen productie.

Aangezien de huidige investeerders van de onderneming al voornamelijk Europese Tier-I investeerders in de gezondheidszorg waren, wilde de onderneming nieuwe investeerders aantrekken voor hun Serie B van € 39 miljoen en tegelijkertijd toegang krijgen tot de Aziatische markt.

Wat we deden en leverden

  • Gezien de wereldwijde geavanceerde technologie van het bedrijf en de grote kansen wereldwijd, had eTheRNA een concurrentievoordeel in China. Samenwerken met Chinese farmaceutische bedrijven was de beste manier om toegang te krijgen tot de Chinese markt.
  • We brachten met succes een Chinese strategische hoofdinvesteerder en twee vervolginvesteerders aan voor de Serie B van €39M.
  • We bemiddelden bij de licentie- en joint venture-deal met Grand Pharma (0512.HK).

Resultaten

  • eTheRNA voltooide zijn Serie B en later zijn Serie C
  • Via de joint venture in China heeft het bedrijf nu productie- en productontwikkelingscapaciteiten, wat belangrijk is om zijn producten lokaal te lanceren.

Onze specialisten ter zake