Novas Ventures is born!

AGIO Capital

Een nieuwe mijlpaal voor Agio Capital: Novas Ventures is geboren!

Na maanden van hard werken, en ondanks de uitdagende marktomstandigheden, zijn we bijzonder blij om de lancering van ons nieuwe bedrijf, Novas Ventures, aan te kondigen.
Novas Ventures is een onderneming met durfkapitaal die zich richt op het financieren en ondersteunen van de activiteiten in China van de meest veelbelovende Europese technologiebedrijven.

Het ervaren Europese, in China gevestigde, team van Agio & Novas Ventures zal samenwerken met Europese technologieleiders met een groot groeipotentieel voor China.
Novas Ventures zal investeren in de Chinese activiteiten van het Europese technologiebedrijf en nauw met hen samenwerken om de groei te versnellen, gebruikmakend van onze operationele ervaring en ons netwerk in China.

Tegelijkertijd heeft Agio Capital haar nieuwe kantoor gevestigd in Wuxi – dicht bij Shanghai. Wuxi staat bekend om zijn levendige ecosysteem van durfkapitalisten en technologiebedrijven en is een van de beste vestigingshubs in China. We zullen nauw samenwerken met het lokale ecosysteem en een nieuw kanaal bouwen voor onze partners en klanten om China binnen te komen.

Blijf op de hoogte voor meer updates over Novas Ventures naarmate we uitbreiden naar nog meer spannende wegen.

Onze specialisten ter zake