Podcast met Caesar Hao: The Voice of Hao

AGIO Capital

Onze eigen TsungYen Wu maakte deel uit van Caesar Hao’s podcast, The Voice of Hao 郝聲音.

Omgaan met interculturele en grensoverschrijdende problemen is nooit zo makkelijk en leuk als het klinkt. Yen deelde zijn levendige avontuur tijdens de podcast: 12 jaar wonen in 6 landen; hoe hij als Taiwanees vanaf nul is begonnen in Europa & Azië. Elke stap, elke fase is een leercurve.

Hij begon zijn multiculturele reis als uitwisselingsstudent in Zweden en opende later een heel nieuw hoofdstuk in Jena en Berlijn in Duitsland. Na het afronden van zijn PhD in Charité Berlijn, bracht het hele biotech ondernemerschap in de Benelux hem bij ons, gevolgd door zijn verhuizing naar ons kantoor in Shanghai als onderdeel van ons Healthcare team.

Wil je meer weten? Neem een vriend die Mandarijn spreekt om ervan te genieten, want het is opgenomen in het Mandarijn Chinees!

Klik hier voor de podcast.