Advocatenkantoren Agio Law en Lige bundelen hun krachten en worden Agio Legal

Algemeen nieuws

Advocatenkantoor Agio Law en advocatenkantoor Lige varen voortaan onder dezelfde wimpel: Agio Legal. En dit vanaf 22 juli 2021. Beide advocatenkantoren werkten in het verleden al meermaals goed én succesvol samen. Door deze samenwerking in gemeenschappelijke zaken groeiden de kantoren steeds meer naar elkaar toe. Een samengaan van beide kantoren is dan ook niets meer dan een logische en ambitieuze stap bevestigen Philippe Termote van advocatenkantoor Lige en Philippe Van den Broecke van advocatenkantoor Agio Law.

 

“Lige en Agio Law zijn verheugd deze samenwerking aan te kondigen”, aldus Philippe Termote en Philippe Van den Broecke. “Beide kantoren werkten in het verleden inderdaad reeds meermaals samen. Met het nieuwe Agio Legal stellen we net zoals bij Lige en Agio Law steeds het belang van de cliënten voorop en zorgen we voor pragmatische oplossingen voor de uitdagingen van onze cliënten. Door deze stap komt de nadruk nog meer op kwaliteit en specialisatie te liggen binnen de gezamenlijke teams van Agio Legal.”  

 

Naast de specialisatie in ondernemingsrecht, met een nadruk op insolventierecht en corporate litigation, staat Agio Legal ook voor de competenties M&A, arbeids-, ondernemings-, vennootschaps- en fiscaal recht. En ook de werkgroepen publiek recht en vastgoed recht worden door het samengaan versterkt. Tevens stijgt de lokale verankering door bijkomende kantoren in Antwerpen, Brussel en Hasselt.  

 

Buiten het verdwijnen van de oorspronkelijke handelsnamen verandert er in de praktijk voor de cliënten van Lige en Agio Law weinig. Enkel zal het nieuwe Agio Legal staan voor nòg meer expertise en service.