Boots on the ground

Careers

AGIO Legal, Arbeidsrecht Regio: Antwerpen

Ben jij onze nieuwe collega? Ons team arbeidsrecht groeit snel.  Daarom zijn we op zoek naar een senior associate met zin voor initiatief.  Een advocaat die zelfstandig dossiers en projecten kan beheren, vlot in teamverband werkt en met onze cliënten meedenkt om  een succesvolle koers te varen.

Als partner van KMO’s en (inter)nationale bedrijven zetten wij ons dagelijks in om samen met de cliënt de beste strategie voor elk project uit te werken.  Je wordt meteen betrokken in het heetst van de strijd en krijgt onmiddellijk verantwoordelijkheid toegewezen.

Wie zijn we?

We zijn een dynamisch advocatenkantoor, met vestigingen te Antwerpen, Brussel en Hasselt.  Een personal engagement voor onze cliënten, daar streven we elke dag naar.  Ons jong en snel groeiend team is op zoek naar extra versterking op het vlak van arbeids- en sociaal rechtWe behandelen hierbij alle aspecten van deze domeinen.  Bovendien zijn we gekend voor onze diepe expertise in het oplossen van geschillen voor onze klanten.

Uiteraard zijn er in het kader van de vaak complexe dossier en projecten die wij begeleiden vaak raakvlakken met andere juridische materies.  Het kan hierbij gaan over privaat vastgoedrecht, vennootschapsrecht, commerciële contracten, insolventierecht, fiscaal recht, intellectuele eigendom en ICT e.d.m. Bovendien bestaat ons team uit specialisten in al deze vakdomeinen.  Daardoor werken we heel vaak in multidisciplinaire teams.  als senior associate arbeidsrecht ga je bovendien aan de slag met een goede mix van adviesverlening en procedures voor alle mogelijke rechtscolleges.

Wat zoeken we in jou?

Ben je een gedreven advocaat met een passie voor het analyseren van complexe juridische problemen en ben je in staat om effectieve strategieën te ontwikkelen om geschillen op te lossen en juridische risico’s te minimaliseren?

Werk je graag samen met je cliënten, om vanuit hun behoeften op maat gemaakte juridische oplossingen te bieden?

Als je daarenboven graag zelfstandig én in teamverband dan bij je bij Agio Lega aan het juiste adres.

Wat verwachten we van jou:

  • Een grondige ervaring in arbeids- en sociaal recht en masterdiploma Rechten (bijkomende relevante diploma’s zijn een pluspunt)
  • Je ben probleemoplossend ingesteld
  • Je hebt met 4 tot 8 jaar ervaring
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels (en eventueel in het Frans)
  • Je hebt een commerciële en marktgerichte ingesteldheid en je kan goed in teamverband werken
  • Ambitie om steeds het beste resultaat te behalen
  • Doorzettingsvermogen en stressbestendigheid
  • Mogelijkheid om te werken in onze vestiging te Antwerpen, Brussel of Hasselt. (basis is Antwerpen)

 

Wat bieden we jou

Wij bieden je een uitdagende en inspirerende carrière  aan waarbij je aangemoedigd wordt om je grenzen te verleggen en je ten volle als advocaat-ondernemer te ontwikkelen! Leuke collega’s krijg je er gratis bij.

Overtuigd dat je je plek gevonden hebt?

Stuur ons dan zeker je CV en motivatie naar careers@agio.legal.  In afwachting van een gesprek kan je natuurlijk zeker ook een kijkje nemen op onze website voor meer informatie over het kantoor.