Boots on the ground

Careers

AGIO Finance Regio: Antwerpen, Gent

Agio Finance groeit snel.  Nu Vyvey & Co. samengaat met Agio, zijn we op zoek naar een dynamische auditor met ervaring die zelfstandig dossiers en projecten kan beheren, vlot in teamverband werkt en met onze cliënten meedenkt om een succesvolle koers te varen.

Als partner van KMO’s en (inter)nationale bedrijven zetten wij ons dagelijks in om samen met onze klanten de beste strategie voor elk project uit te werken.  Je wordt meteen betrokken in het heetst van de strijd en krijgt onmiddellijk verantwoordelijkheid toegewezen.

Wie zijn we?

We zijn een multidisciplinaire groepering van drie business partners: Agio Legal (onafhankelijk advocatenkantoor), Agio Capital (bedrijfsadvies) en Agio Finance (financieel advies).

Met ons team van meer dan 80 experts helpen we elke dag onze klanten om hun bedrijfsuitdagingen op te lossen. Agio staat voor een persoonlijke en pragmatische aanpak. Wij staan dicht bij onze klanten door actief naar hen te luisteren, betrokken te zijn, hun activiteiten en sector te leren kennen, en hen te helpen in België of in het buitenland. Boots on the ground.

Agio Finance heeft vestigingen in Antwerpen (Zandhoven) en Gent (Merelbeke) en kijken uit naar een satellietkantoor in het Brusselse.

Wij zijn een dynamisch team van bedrijfsrevisoren en accountants. Onze klanten situeren zich zowel in de profit- als in de non-profitsector, vooral in Vlaanderen en in de Brusselse regio. Recent breiden onze activiteiten zich sterk uit met adviesverlening op raakvlakken met ons beroep: structuren optimaliseren of verfijnen, waarderingen, bemiddeling en corporate finance.

Wat bieden we?

  • Interne en externe opleiding.
  • Moderne tools.
  • Stevige verloning aangevuld met extralegale voordelen.
  • Opportuniteiten om door te groeien tot senior en manager.

Wij respecteren de work-lifebalans. In de planning van taken bij klanten houden we rekening met verkeersdrukte en afstanden tussen woonplaats of kantoor en klant.

Een medewerker in Merelbeke rijdt nooit verder dan de as Antwerpen-Brussel. Klanten van kantoor Merelbeke zijn geconcentreerd rond Gent en in Oost- en West-Vlaanderen.

Medewerkers van kantoor Antwerpen (Zandhoven) blijven ten oosten van Antwerpen. Je staat nooit in de file voor de Kennedytunnel of op de ring rond Antwerpen.

Overtuigd dat je je plek gevonden hebt?

Stuur ons dan zeker je CV en motivatie naar careers@agio.legal.  In afwachting van een gesprek kan je natuurlijk zeker ook een kijkje nemen op onze website voor meer informatie over Agio.