Boots on the ground

Careers

AGIO Legal Regio: Antwerpen

Agio Legal rekruteert!

Ben jij onze nieuwe collega? Ons team commercieel recht, insolventie en geschillenregeling groeit snel.  Daarom zijn we op zoek naar een associate met zin voor initiatief.  Een advocaat die zelfstandig dossiers en projecten kan beheren, vlot in teamverband werkt en met onze cliënten meedenkt om  een succesvolle koers te varen.

Als partner van KMO’s en (inter)nationale bedrijven zetten wij ons dagelijks in om samen met de cliënt de beste strategie voor elk project uit te werken.  Je wordt meteen betrokken in het heetst van de strijd en krijgt onmiddellijk verantwoordelijkheid toegewezen.

Over Agio Legal

We zijn een dynamisch advocatenkantoor, met vestigingen te Antwerpen, Brussel en Hasselt.  Een personal engagement voor onze cliënten, daar streven we elke dag naar.  Ons jong en snel groeiend team is op zoek naar extra versterking op het vlak van commercieel recht en insolventie.  We behandelen hierbij alle aspecten van deze domeinen.  Bovendien zijn we gekend voor onze diepe expertise in procedure recht het het oplossen van geschillen voor onze klanten.

Uiteraard zijn er in het kader van de vaak complexe dossier en projecten die wij begeleiden vaak raakvlakken met andere juridische materies.  Het kan hierbij gaan over privaat vastgoedrecht, vennootschapsrecht, commerciële contracten en geschillen, insolventierecht, fiscaal recht, arbeidsrecht  intellectuele eigendom en ICT, privacy & GDPR, procedurerecht e.d.m. Bovendien bestaat ons team uit specialisten in al deze vakdomeinen.  Daardoor werken we heel vaak in multidisciplinaire teams.  Tot slot is er een goede mix van adviesverlening en procedures voor alle mogelijke rechtscolleges.

Dit zoeken wij in jou

In het kader van de verdere expansie van ons team commercieel recht en insolventie zal je in aanraking komen met diverse aspecten van deze rechtsdomeinen. Je zal als advocaat een uitgebreid en gevarieerd pakket aan diensten verlenen aan de cliënten, zoals adviesverlening, contracten opstellen en onderhandelen, het voeren van procedures e.d., in een enorme variëteit aan sectoren.  Uiteraard gaan we graag in overleg met jou, zodat ook jouw specifieke verwachtingen aansluiten bij de verwachtingen van ons kantoor en ons team (en vice versa).

Wij zijn op zoek naar een advocaat met:

  • Eerst ervaring in commercieel recht, insolventie en geschillenbehandeling
  • Masterdiploma Rechten (bijkomende relevante diploma’s zijn een pluspunt)
  • Een profiel met 1 tot 5 jaar ervaring
  • Goede kennis van het Nederlands (en eventueel Frans en Engels)
  • Commerciële en marktgerichte ingesteldheid en je kan goed in teamverband werken
  • Ambitie om steeds het beste resultaat te behalen
  • Doorzettingsvermogen en stressbestendigheid
  • Mogelijkheid om te werken in onze vestiging te Antwerpen, Brussel of Hasselt. (basis is Antwerpen)

Dit bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende en inspirerende carrière  aan waarbij je aangemoedigd wordt om je grenzen te verleggen en je ten volle als advocaat-ondernemer te ontwikkelen! Leuke collega’s en Scheldezicht krijg je er gratis bij.

Overtuigd dat je je plek gevonden hebt? Neem dan gerust contact met ons op via het daartoe bestemd formulier en neem zeker ook een kijkje op onze website voor meer informatie over het kantoor.

Overtuigd dat je je plek gevonden hebt?

Stuur ons dan zeker je CV en motivatie naar careers@agio.legal.  In afwachting van een gesprek kan je natuurlijk  zeker ook een kijkje nemen op onze website voor meer informatie over het kantoor.