Onze sponsoring met BioCentury bij East-West Biopharma Summit

AGIO Capital

Dit jaar vindt de eerste editie van de East-West Biopharma Summit plaats in Redwood City, Californië! In plaats van samen te komen in China tijdens de China Healthcare Summit, besloten de organisatoren BioCentury en BayHelix de zaken elders op te pakken en samen met de 700 deelnemers interessante onderwerpen te bespreken over globalisering en innovatie in de gezondheidszorgsector!

Samen met onze partners Flanders Investment and Trade en AWEX zijn we erg trots om als sponsor deel te nemen aan deze conferentie! Hartelijk dank aan de organisatoren voor hun komst, in het bijzonder onze partners bij BioCentury. Onze Director Healthcare Henk Joos is live aanwezig in Redwood City, ook om onze klanten Oxurion, ExeVir en Fertiga te ondersteunen, die live aan het pitchen zijn in de roadshow tracks!

Hij maakt ook deel uit van de panelsessie Scene Setter Report, waarmee de conferentie wordt geopend en die wordt gepresenteerd door Simone Fishburn van BioCentury. BioCentury’s jaarlijkse analyse meet de bereidheid van biotechs en hun investeerders om de waarde van hun investeringen te globaliseren. Hoe en waar willen bedrijven hun hoofdproducten commercialiseren? Wordt het makkelijker of moeilijker om grensoverschrijdende deals te sluiten? En wat houden de komende vijf jaar in voor bedrijven die ontwikkelingsprogramma’s voor patiënten in het Oosten en het Westen willen globaliseren? Dit panel bespreekt de trends en kwesties die naar voren zijn gekomen uit een enquête onder belanghebbenden in het Oosten en het Westen. Deelnemers kunnen niet alleen deze panelsessie bijwonen, er komt ook een podcastaflevering waarin Henk zal spreken. Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie over deze podcastaflevering!