Welkin en Meraki overgenomen door Industrious Office

AGIO Capital

In samenwerking met onze partner Agio Legal is Agio Capital trots Welkin & Meraki te hebben ondersteund bij hun overname door de Amerikaanse wereldspeler Industrious.

Dit is hoe we waarde creëren in ons ecosysteem en bedrijven helpen om op het internationale podium te komen!

Welkin & Meraki is een unieke aanbieder van hoogwaardige flexibele kantoorruimtes met vestigingen in België, Frankrijk en Nederland.

Industrious is een van de grootste aanbieders van flexibele werkplekken met een sterke aanwezigheid in meer dan 50 markten in de VS en zal zijn internationale aanwezigheid tegen het einde van het jaar verdubbelen. Meer weten? Klik hier.

Alain Brossé, oprichter van Welkin & Meraki, zegt dat de toetreding tot Industrious hun vermogen zal versterken om een eersteklas werkplekervaring onder flexibele voorwaarden te bieden in belangrijke markten in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific. “Op deze manier worden we een van de grootste aanbieders van flexibele werkplekken, speciaal gebouwd om te voldoen aan de opkomende behoeften van bedrijven en werknemers wereldwijd.”