Onze deals: Worg Pharmaceuticals neemt Apitope International over

Agio Capital is blij en trots weer een deal succesvol te hebben begeleid: de overname van Apitope door Worg Pharmaceuticals.

Het is hard werken, maar het loont!

Worg Pharmaceuticals (Hangzhou, China), een biofarmaceutisch bedrijf in een klinische fase dat nieuwe behandelingen voor allergie ontwikkelt, heeft een overeenkomst voor de aankoop van activa gesloten waarbij Worg het platform en de therapeutische pijplijn van Apitope overneemt.

Apitope (Diepenbeek, België) is een biotechbedrijf in een klinische fase dat potentiële first-in-class antigeenspecifieke immunotherapieën ontwikkelt gericht op auto-immuunziekten.

De overeenkomst is een win-win. Worg zal de ontwikkeling van Apitopes veelbelovende pijplijn van eersteklas immunotherapieën stimuleren om patiënten nieuwe, effectieve en veilige behandelingen te bieden. De combinatie van de innovatieve programma’s van Apitope en de expertise van Worg op het vlak van geneesmiddelenontwikkeling zal het potentieel van deze projecten maximaliseren en tegemoetkomen aan belangrijke onbeantwoorde medische noden.

Meer informatie over de transactie vindt u hier.

Blijf kijken voor meer nieuws. Meer deals volgen zeker binnenkort!