Boots on the ground
Team
agio legal logotype white

Victor Burki

Senior Associate - Agio Legal

Victor is een veelzijdige transactie-advocaat, met een missie om cliënten juridisch advies te verlenen op sterke commerciële fundamenten.

Hij werkte de eerste zes jaar van zijn carrière bij het internationale advocatenkantoor Linklaters. Daar adviseerde hij Belgische en internationale ondernemingen en private equity-spelers op hun meest strategische transacties. Hij adviseerde ook beursgenoteerde ondernemingen en financiële instellingen op beursgangen, kapitaalrondes en andere kapitaalmarktverrichtingen. Victor vervoegde Agio in 2024, om het M&A en private equity / venture capital team nog verder te versterken.

Victor leert zijn cliënten altijd goed kennen, omdat hij ervan overtuigd is dat degelijk juridisch advies een uitstekende kennis van de commerciële drijfveren van een transactie vooronderstelt. De Legal 500 omschrijft Victor als “having excellent research and writing skills and a certain degree of assertiveness that is needed for the job combined with good oration skills.” Om zijn commerciële skills nog verder te versterken volgt Victor momenteel een Executive MBA-opleiding aan de Vlerick Business School.