Boots on the ground
Team
agio legal logotype white

Inge De Haes

Partner Agio Legal

Inge heeft 25 jaar ervaring in hands-on juridisch advies voor aandeelhouders, ondernemers en hun bedrijven en projecten.

Zij is beslagen in het ruime ondernemingsrecht, van commerciële contracten tot vennootschapsrechtelijke transacties en geschillen, financieringen en zekerheden en bestuurdersaansprakelijkheid. Zij heeft een bijzondere focus op herstructureringen van ondernemingen in moeilijkheden al dan niet met toepassing van de gerechtelijke reorganisatieprocedure (GRP, voorheen WCO). Zij treedt op als vereffenaar en wordt sinds 2009 aangesteld als curator door de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen.

Daarnaast adviseert zij ook cliënten over vastgoedtransacties.

 
 
Opleiding en ervaring

Inge startte haar carrière aan de Antwerpse balie in 1996, werd daarna Managing Partner bij een middelgroot Antwerps kantoor, om medio 2016 toe te treden tot Monard Law.

Sinds april 2021 vervoegde zij Agio Law als partner.

Inge voltooide haar licentiaatsdiploma in de Rechten aan de Katholieke Universiteit te Leuven in 1995. Tijdens haar opleiding studeerde ze ook aan de Université de Havre (Frankrijk) in het kader van een Erasmusuitwisseling. Hiernaast behaalde ze twee bijkomende opleidingen: een Postgraduaat Maritieme Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen (faculteit TEW) in 1996 en een Masterclass Human Resource Management aan de AMS in 2018-2019.